Production Printing
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Posts

imagePROGRAF TM-300 printing dark problem

I have dark printing problem in my TM 300. My printing head has been changed 3 weeks ago. Nevertheless I made a cleaning with my printing solution but the problems remains the same. Here's a comparing printed results. Can you please help me ?  

image_2024-03-27_203107965.png photo_5773912007496548367_y.jpg photo_5773912007496548366_y.jpg

ICC Profiles for imagePROGRAF PRO-2600

Hello all! We recently purchased a new 2600. I am trying to download ICC profiles for Hahnemuhle, but I am not seeing the option for the 2600. So i wanted to see if it was just Hahnemuhle, So i checked out MOAB and didn't see it there as well. I am w...

NickatFX by Apprentice
  • 513 Views
  • 4 replies
  • 0 likes

Canon imagePROGRAF Pro-4000 Streaking Issue

I have several Canon pro series printers and have experienced the same issue on 3 of these printers. Dark prints have streaks running throughout the image, but the nozzle test prints a perfect nozzle every time. The head is fairly new on one, less th...

Artable by Apprentice
  • 619 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

imageRUNNER ADVANCE C5235 Color Shifting Across Page

Our "new to us" imageRUNNER ADVANCE C5235 has an odd issue that even our copier maintenance tech can not solve - colors from the left to right of the sheet are not printing consistently. The most apparent is magenta, which looks orange/yellow on the ...

PXL_20240311_145129382.RAW-01.MP.COVER~2 Medium.jpeg Untitled-1.jpg PXL_20240311_145143182.RAW-01.MP.COVER Medium.jpeg
ZachCW by Apprentice
  • 369 Views
  • 2 replies
  • 0 likes

Issue with imagePROGRAF TM-240 Srgaster 1303

My newly bought tm-240 started to have issue just 1 month after buying, (roughly after 20-30 prints).It prints really slow, and eventually got an error: Sgraster 1303 a required item has not been set.This is very frustrating as it usually happened at...

imagePROGRAF TM-300 auto alignment failed

canon tm-300 problems;1-auto ,fine and manual head alignment failed after head cleaning 2 and 3 times.picture no (1)2-color issue as shown in pictures no (2,3,4)3-black color strips show picture no(5,6,7)1 head alignment failed4 color issue5 black co...

1 head alingment failed.jpeg 4color issue.jpeg 5 black color missing and strip show.jpeg 6 black color missing and strips.jpeg
shakeel by Apprentice
  • 257 Views
  • 1 replies
  • 0 likes
Getting started

New to the community? Here's some information to help you get acquainted:

Announcements