Canon Community Canon Community
 


Reply
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎10-28-2016

Pro-100 Utility

Printer seems to recognize a new tank by changing the light to solid, however the utility on the PC still thinks it's empty and won't let me print.  Any suggestions?

Honored Contributor
Posts: 5,912
Registered: ‎11-13-2012

Re: Pro-100 Utility

Maybe try canceling printing and retry?

 

I have never experienced that. Are you using Canon OEM cartridges?

John Hoffman
Conway, NH

1D X, Rebel T5i, Many lenses, Pixma PRO-100, MX472, LRCC Classic
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎10-28-2016

Re: Pro-100 Utility

I've done that several times.  Yes, Canon ink.

Honored Contributor
Posts: 5,912
Registered: ‎11-13-2012

Re: Pro-100 Utility

Give Canon a call at 1-800-OK-CANON.
John Hoffman
Conway, NH

1D X, Rebel T5i, Many lenses, Pixma PRO-100, MX472, LRCC Classic
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎10-28-2016

Re: Pro-100 Utility

I may have to try that.  There is a maintenance item in the queue that I can't delete.  It won't let me print anything right now.

Honored Contributor
Posts: 5,912
Registered: ‎11-13-2012

Re: Pro-100 Utility

http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/how-to-forcefully-clear-all-jobs-from-a-print-queue/

John Hoffman
Conway, NH

1D X, Rebel T5i, Many lenses, Pixma PRO-100, MX472, LRCC Classic
Highlighted
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎10-28-2016

Re: Pro-100 Utility

Thank you, again!  That got it to take off!

powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement