Canon Community Canon Community
 


Reply
Highlighted
Occasional Contributor
Posts: 20
Registered: ‎04-04-2019

2 problems with printing on Image Graf Pro-1000

1. When I try to print borderless on A3+ using my Pro-1000, whatever I do, I get a narrow (2mm) unprinted band along the top-edge of the print; I've followed all instructions on doing borderless printing, and move all the sliders etc. as well as doing everything else, but I can't fix it. And when I try to use Print Studio Pro....

 

2. All I get is 'The destination folder for this operation is missing'...then "/Library/Caches/Canon/PrintStudioPro/printStudioPro-LR-TEMP" (Those last 2 are not hyphens, but underline things). I've tried re-installing it, sometimes it then works, othertimes it doesn't...infuriating!!

 

Any help with either would be great...I just want to print A3+ borderless....is that too much to ask??

 

Thanks.

 

Jobetim

Esteemed Contributor
Posts: 3,539
Registered: ‎11-19-2017

Re: 2 problems with printing on Image Graf Pro-1000

[ Edited ]

Greetings,

The symbols in question are called "underscores"  Underscore_

 

Are you using a MAC?

Running OS?  (we don't know)

With drivers version??

Connected via??

What Paper type are you using?

Can you print borderless on A3+ from any application reliably?

 

I'm off to work.  Reply back and someone can try to help.

~Rick
Bay Area - CA
~6D2(v1.1.0) ~Many Lenses ~DxO PhotoLab Elite ~Windows10 Pro ~EVGA RTX 2080 FTW3 Ultra ~Pixma Pro-100 ~ImageClass MF644Cdw ~LBP622dw
Occasional Contributor
Posts: 20
Registered: ‎04-04-2019

Re: 2 problems with printing on Image Graf Pro-1000

Sorry, I should have been more explicit.

 

thanks for clarifying 'underscores'!

 

Mac OS Catalina

 

Driver version : latest

 

Connected by USB

 

Paper: A3+ Lyson Photo Pro

 

not sure about your last query...

 

Occasional Contributor
Posts: 18
Registered: ‎11-15-2019

Re: 2 problems with printing on Image Graf Pro-1000

Print Studio Pro is not yet Catalina compatible.
Frequent Contributor
Posts: 27
Registered: ‎06-17-2019

Re: 2 problems with printing on Image Graf Pro-1000

I solved creating the missing folder manually. For me that works
powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement