Canon Community Canon Community
 


Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎11-13-2013

The Canon Final Cut Pro 7 capture plugin suddenly stopped working properly

For years I have been using the Final Cut Pro capture plugin with no trouble. Suddenly, it has stopped mounting footage properly. Has anyone experienced this, or suggest a fix?

 

Situation:

- footage mounts, but only audio is able to be previewed in the log and transfer window

- clips fail to import

- the footage file structure is in tact, as it can be imported on other machines

- FCP log and transfer works fine with panasonic footage

 

I have tried:

- reinstalling the plugin, even different versions

- reinstalling Final Cut Pro 7

- reinstalling the mac OS

 

Thanks

 

Highlighted
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎11-13-2013

Final Cut Pro 7 plugin not working

For years I have been using the Final Cut Pro capture plugin with no trouble. Suddenly, it has stopped mounting footage properly. Has anyone experienced this, or suggest a fix?

 

Situation:

- footage mounts, but only audio is able to be previewed in the log and transfer window

- clips fail to import

- the footage file structure is in tact, as it can be imported on other machines

- FCP log and transfer works fine with panasonic footage

 

I have tried:

- reinstalling the plugin, even different versions

- reinstalling Final Cut Pro 7

- reinstalling the mac OS

 

Thanks

Frequent Contributor
Posts: 58
Registered: ‎11-16-2014

Re: Final Cut Pro 7 plugin not working

What is your video format of your original format? If they are MXF, then you can update your FCP 7 to FCPX, now the FCPX can support MXF files nativately without rewrapping.

powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement