cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Problem Wirelessly Connecting PowerShot ELPH 190 IS to Computer

JimStarkus
Apprentice

Computer connects to the Access Point and then searches for a device.  “Device Not Found” stops my progress in downloading the pictures from the Canon PowerShot 190 IS

Any suggestions?

Jim

3 REPLIES 3

Kristoff
Rising Star

Thanks for joining the conversation, JimStarkus!

So that the Community can help you better, we need to know exactly which operating system is running on your computer (i.e. Windows or macOS, and which version thereof). That, and any other details you'd like to give will help the Community better understand your issue!

If this is a time-sensitive matter, click HERE search our knowledge base or find additional support options HERE.

Thanks and have a great day!

My operating system is Windows 10.

Thanks for the help.

Jim

jeclose
Contributor

I have the same problem and have been unable to connect wirelessly to my Windows 11 PC.    I don't see a solution or guidance posted here - am I missing something?

I've thoroughly checked the SSID and network password and everything else - but camera and computer refuse to recognize each other.    The camera was previously connected to the computer, but when it would not connect last week, I "removed" it from the device list in order to add it again (that has worked in the past).  This time, that trick did not work, and neither has anything else.

Avatar
click here to view the press release
Announcements