cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Display picture button malfunction

Batteristafoto
Contributor

Hi friends

Lately my camera has been acting really strange. The Wheel dial is sometimes responsive sometimes not. Also display picture button now goes to the settings menu and doesnt display my pics. I have to press it 3 or 4 times. Then it displays it but...with settings overlay?? Weird. It was working fine a week ago. I have reviewed all the settings and I cant find anything to change this. Updated firmware tried different cards...Nothing. Any ideas? Thx in advanced. 

2 REPLIES 2

Tronhard
Elite
Elite

In such a case the first thing to do is to reset the camera back to its factory settings.  Then See how it behaves.

 

It is hard to give any more specific advice if we don't even know what model camera  you are using!


@Batteristafoto wrote:

Hi friends

Lately my camera has been acting really strange. The Wheel dial is sometimes responsive sometimes not. Also display picture button now goes to the settings menu and doesnt display my pics. I have to press it 3 or 4 times. Then it displays it but...with settings overlay?? Weird. It was working fine a week ago. I have reviewed all the settings and I cant find anything to change this. Updated firmware tried different cards...Nothing. Any ideas? Thx in advanced. 


 


cheers, TREVOR

"The Amount of Misery expands to fill the space available"
"All the variety, all the charm, all the beauty of life is made up of light and shadow", Leo Tolstoy;
"Skill in photography is acquired by practice and not by purchase" Percy W. Harris

Ah sorry I thought it would show up in my post. It's a 6dmii
I reset all settings and instaled the updates. Its working a littttle better but still totally random. 😞 I really apprecaite your help. 

Thx in Advanced

Avatar
click here to view the gallery
Announcements