cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PowerShot SD 1000 ELPH.

mel4264
New Contributor
Suddenly my auto focus will not produce a clear image. All pictures are blurred. I have not recently changed the camera settings. I have tried troubleshooting to no avail.
2 ACCEPTED SOLUTIONS

mel4264
New Contributor

Yes the lens does move smoothly. I did a reset on the settings on tools menu, which didn't help. How do you reset the camera settings on the Rec. Menu ? Thanks.

View solution in original post

John_
Respected Contributor

There is only one Reset selection which resets all the settings back to original with a few exceptions. For the other page number references if you need to you can down load your Basic and Advanced User manuals for the Canon website for free.

Capture.PNG

View solution in original post

6 REPLIES 6

John_
Respected Contributor

Well make sure Auto Focus and AF Beam is still set to on ?

John_
Respected Contributor

Also you can do a complete reset to Defaults which will clear any glitches.

Does the lens move smoothly ?

mel4264
New Contributor

Yes the lens does move smoothly. I did a reset on the settings on tools menu, which didn't help. How do you reset the camera settings on the Rec. Menu ? Thanks.

View solution in original post

John_
Respected Contributor

There is only one Reset selection which resets all the settings back to original with a few exceptions. For the other page number references if you need to you can down load your Basic and Advanced User manuals for the Canon website for free.

Capture.PNG

View solution in original post

mel4264
New Contributor

Thanks I did that and I'm back in business. Thanks for your help.

John_
Respected Contributor

cool ! your welcome !