cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

mx922 scan error 2,157,50

bbqyoung
New Contributor

My scanner used to work till yesterday.  Now when I try to scan, document is on the scanner, click scan from the cannon quick menu (as before), and it wakes up the printer/scanner, and seems to start scanning.  Then after several long minutes (longer than before), it gives me the error:  2,157,50.

I've restarted the printer several times, restarted the PC (OS- MS Vista), and restarted the network.

The printer prints fine, both airprint from iOS devices and the PC.

The scanner doesn't seem to work.

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

I downloaded the driver again, reiinstalled, didn't work.

I turned off firewall...and it works!

Now I have to disable the firewall every time I want to scan, but at least it works!

View solution in original post

19 REPLIES 19

bbqyoung
New Contributor

I tried again, and now got 2,140,200

Printer in use or error.

I am not printing or using the printer during the attempted scan.

Bummers, I'm still getting the original error: 2,157,50

I did all the suggestions you recommended, changed ink cartridge, cleared any existing print jobs (there weren't any, and have reinstalled the print driver (which I'll do again).

Still cannot scan....same error code.

I downloaded the driver again, reiinstalled, didn't work.

I turned off firewall...and it works!

Now I have to disable the firewall every time I want to scan, but at least it works!

View solution in original post

PDIT
Occasional Contributor

@bbqyoung wrote:
I downloaded the driver again, reiinstalled, didn't work.

I turned off firewall...and it works!

Now I have to disable the firewall every time I want to scan, but at least it works!

Go into your firewall settings and allow access to your Canon scanner software.  May have been blocked due to an update!?!

Created a MAC filtering rule in router/2wire that allows traffic from scanner T5120 pixma

kpolite336
New Contributor
any update when this doesn't work?

jumberger
New Contributor

I've tried every solution here, nothing works. Found another solution that said router signal was low and Canon recomends signal strength of at least 50, mine is 81, that doesn't apply either. 

jumberger
New Contributor
I also added all Canon software to the firewall exceptions, still no luck.

Did you ever find a solution to this problem? I'm having the same issue.