Canon Community Canon Community
 


Reply
New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎07-06-2021

white photos

I have been getting blank white photos using my 430EX11 speedlight off camera. All I know is that i'm getting high exposure. How to do fix it? I've check the speedlight and it's telling me the setting is on ETTL, zoom--mm, and my camera is on auto setting. 

 

 

 

When the speedlight is connected to the camera it gives me good pictures but when it's off camera it's giving blank white photos. How do I fix this problem? 

Moderator
Posts: 2,064
Registered: ‎07-08-2013

Re: white photos

Hi, phoua!

So that the Community can help you better, we need to know exactly which Canon camera model you're using. That, and any other details you'd like to give will help the Community better understand your issue!

If this is a time-sensitive matter, click HERE search our knowledge base or find additional support options HERE.

Thanks and have a great day!

Reputable Contributor
Posts: 666
Registered: ‎02-23-2020

Re: white photos

You may be experiencing issues with sync speed.  What is your desired shutter? If over your camera's sync speed (typically 1/200 s), the camera will automatically cap the speed at that value and thus you'd get overoxposed results.  Set your camera/flash to work in high-speed sync.

--
Ricky

EOS 5D IV, EF 50mm f/1.2L, EF 135mm f/2L, 600EX-RT (x6), ST-E3-RT
EOS C70, RF 24-70 f/2.8L IS
powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement