Canon Community Canon Community
 


Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎07-01-2017

MP Navigator EX 5.0 doesn't launch

Hello,

 

for my Canon MP560 I use the MP Navigator EX 5.0 for scanning. Everything worked until recently. When I start the program, it doesn't launch. I see its process in the task manager, but nothing pops up. Relaunching the computer doesn't help. What could be the problem here?

Moderator
Posts: 1,653
Registered: ‎07-08-2013

Re: MP Navigator EX 5.0 doesn't launch

Hi, MattWithAHat!

So that the Community can help you better, we need to know exactly which operating system is running on your computer (i.e. Windows or Mac OS, and which version thereof). That, and any other details you'd like to give will help the Community better understand your issue!

If this is a time-sensitive matter, search our knowledge base or contact our US-based technical support team at http://canon.us/SupportCF

Thanks and have a great day!

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎07-01-2017

Re: MP Navigator EX 5.0 doesn't launch

Hi!

 

This is my operating system: Windows 10 Pro 64-Bit, Build 15063.

 

When I start the program, the task runs in the background with very high CPU usage, but still it doesn't start. I tried reinstalling it, but that didn't help either.

Product Expert
Posts: 3,003
Registered: ‎10-16-2012

Re: MP Navigator EX 5.0 doesn't launch

Hello.

 

Troubleshooting with our support group will be needed to narrow down the cause of your issue. Please contact our support group using the "Contact Us" link below for additional assistance.

This didn't answer your question or issue? Find more help at Contact Us.

Did this answer your question? Please click the Accept as Solution button so that others may find the answer as well.
powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement