Canon Community Canon Community
 


Reply
Highlighted
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-04-2019

Image Garden not working

Been using IG for a couple years w/o problems. Now it won't do anything with scanner. The page opens up but will not do any of the tasks. Cannon MG3522 and running Windows 10. ASUS laptop.

Highlighted
Honored Contributor
Posts: 6,943
Registered: ‎11-13-2012

Re: Image Garden not working

Whenever someone reports an item like this the question to be answered is: "What changed"

 

Did you update or change OS? Any other changes to computer?

 

Are you running the latest version of Image Garden?

 

 

John Hoffman
Conway, NH

1D X Mark III, Many lenses, Pixma PRO-100, MX472, LR Classic
Highlighted
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-04-2019

Re: Image Garden not working

No changes. What is the latest version?
Highlighted
Honored Contributor
Posts: 6,943
Registered: ‎11-13-2012

Re: Image Garden not working

If you haven’t made any changes to computer then version of MIG isn’t the issue. But you can check latest issue on Canon support site for your printer.
John Hoffman
Conway, NH

1D X Mark III, Many lenses, Pixma PRO-100, MX472, LR Classic
Highlighted
Product Expert
Posts: 1,071
Registered: ‎11-19-2018

Re: Image Garden not working

[ Edited ]

Hi timofly,

 

The latest version of My Image Garden is Ver.3.6.1. If you have that version installed and still are unable to scan, I recommend removing the printer/scanner driver on your computer and then reinstall it. You will want to click HERE make sure you install the MG3500 series MP Drivers Ver. 1.01.

 

Once the drivers are reinstalled, please try to scan from My Image Garden again.

 

Did this answer your question? Please click the Accept as Solution button so that others may find the answer as well.

 

Highlighted
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎01-28-2019

Re: Image Garden not working

Hi, I have a Pixma E461 and I have not been able to scan anymore with the Image Garden. Mac OS Mojave. Do I need to reinstall the drivers to? Could you please send me a link? Thank you!
Highlighted
Moderator
Posts: 31
Registered: ‎09-04-2018

Re: Image Garden not working

Hi, mvuribe! 

 

Welcome to The Canon Forums, and thanks for posting!

We appreciate your participation, though we need to let you know that your products appear to be models that are not supported by our team here at Canon USA.  The Canon Community Forum is hosted and moderated within the United States by Canon USA. We are only able to provide support for Canon products manufactured for and used within the US market.

If you live outside the United States, please click HERE and select your country to find support in your part of the world.

Feel free to discuss Canon products sold outside of the United States, but please be aware that you will not receive support directly from Canon USA.

Thanks for choosing Canon!

Highlighted
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎01-28-2019

Re: Image Garden not working

Thank you Smiley Sad
Really sad to see that Canon makes differences in customer depending on which part of the world people are. The feeling is then that they don't care about the it's costumers in some parts of the world. Interesting point of view. Thank you thought for answering.
powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement