Canon Community Canon Community
 


Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-08-2018

How do I Batch Scan using Canon Pixma G2010 MF ?

I have purchased this printer  ( Canon Pixma G2010), It also has a scanner.

If I wish to scan 5 pages I need to click the "Scan" button in "IJ Scan Utility" using my mouse, 5 times!

This is not ideal for batch scanning or someone who has to scan many pages, there should be a dialogbox that gives you an option to scan the next document simply by hitting the "Enter" Key on your keyboard.

Which I used to enjoy when I had a Canon Scanner which was compatible with "MP Navigator EX".

 

Screenshot of an example:

(when 1 document is scanned it shows a dialogbox to scan another)

 

screen0.jpg

 

Someone knows how this can be done ? 

Moderator
Posts: 2,031
Registered: ‎07-08-2013

Re: How do I Batch Scan using Canon Pixma G2010 MF ?

Hi, unirockers!

Welcome to The Canon Forums, and thanks for posting!

We appreciate your participation, though we need to let you know that your product appears to be a model that is not supported by our team here at Canon USA.  The Canon Community Forum is hosted and moderated within the United States by Canon USA. We are only able to provide support for Canon products manufactured for and used within the US market.

If you live outside the United States, please click HERE and select your country to find support in your part of the world.

Feel free to discuss Canon products sold outside of the United States, but please be aware that you will not receive support directly from Canon USA.

Thanks for choosing Canon!

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-08-2018

Re: How do I Batch Scan using Canon Pixma G2010 MF ?

Thanks.

powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement