Canon Community Canon Community
 


Reply
Highlighted
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎12-28-2015
Accepted Solution

Remote Control

I have a Canon SX50 HS camera. Recently bought a remote control. It was working fine. Now each time I plug it in it takes a picture. Then I can't activate the remote. Each time I switch to another mode it automatically takes a picture. What has happened?

Highlighted
Moderator
Posts: 1,720
Registered: ‎07-08-2013

Re: Remote Control

Hi, patjohann12!

So that the Community can help you better, we will need to know the exact make and model of your remote control. That, and any other details you'd like to give will help the Community better understand your issue!

If this is a time-sensitive matter, our US-based technical support team is standing by, ready to help 24/7 via Email at http://bit.ly/Canon-Support or by phone at 1-800-OK-CANON (1-800-652-2666) weekdays between 10 AM and 10 PM ET (7 AM to 7 PM PT).

Thanks and have a great day!

Highlighted
Respected Contributor
Posts: 1,379
Registered: ‎03-01-2014

Re: Remote Control

which remote did you get the RS 60E3?

 

I have the same camera and that reomte as well as a wireless one. It sounds like the switch may be stuck down on your remote? See if it is

Highlighted
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎12-28-2015

Re: Remote Control

I must have accidentally moved the switch a little. Got it to work now. Thanks for replying.
Highlighted
Respected Contributor
Posts: 1,379
Registered: ‎03-01-2014

Re: Remote Control

yes htere is a lock postion too glad its fixed

powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement