Canon Community Canon Community
 


Reply
Highlighted
New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎02-07-2019

G7X Mark II Problem

[ Edited ]

Hi there. So I got my camera end of October for my birthday. Used alot for about a week during December on a holiday. All fine no problems. I moved to Australia in January and used the camera at the start a couple time. I go to use it yesterday for the first time in about 3 weeks and I have a problem.

When I press the on/off button there is no response (Just a little green light flashes once every time I press on) when normally the lense came out and opened allowing me to take pictures. When I press the playback button it turns on and I can still view images etc and see that my battery is full. Soon as I press on again it goes off.

I've never dropped it and it's always in its case. I really haven't used enough for it to be damaged in my opinion so I'm thinking there is a fault somewhere or I have it stuck on a wrong setting maybe. If i can't get this fixed myself I will have to post to the UK where I bought it (Not ideal as I'm in a small outback town in Australia, nearest camera fixing shop is about 2000km away). Thanks for any help guys. Video link below shows the problem, hopefully it works

https://streamable.com/1o080

Product Expert
Posts: 967
Registered: ‎10-16-2012

Re: G7X Mark II Problem

Hi Luke23nevin,

 

Thank you for posting.

 

Your repair and warranty options depend on the warranty provided by Canon UK, an independent division of Canon. For assistance, please contact Canon UK directly: https://www.canon.co.uk/support/consumer_products/contact_support/

Did this answer your question? Please click the Accept as Solution button so that others may find the answer as well.
powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement