Canon Community Canon Community
 


Reply
Highlighted
New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎04-02-2015

Windows XP Laptop not sending correct resolution signal to Canon WX450ST projector?

I am running a theatrical project with 6 Windows XP laptops, all 1440 x 900 resolution, connected to 6 Canon WX450ST projectors (also 1440 x 900).  Four of these projectors are working great, but the other two are not reporting a 1440x900 signal, but instead are reporting an input signal of 960x1028 (shown in the projector's settings menu).  I have checked the resolution settings on the two corresponding laptops, and they are correct.  When I go to the NVidia control panel on the laptops, these two laptops are not recognizing the Canon projectors, but instead just a generic analog display of 1028x768.  (The other four projectors actually report the Canon projectors, along with the correct model number, in the NVidia control panel.)  I've tried everything I can think of - how do I get Windows XP (or the NVidia graphics card) to properly recognize the 1440x900 resolution of the Canon projectors?

Highlighted
Frequent Contributor
Posts: 88
Registered: ‎09-08-2014

Re: Windows XP Laptop not sending correct resolution signal to Canon WX450ST projector?

Hi, RFrendt!

 

Thanks for posting! Canon does not provide Forum support for Visual Communications products, but our award-winning US-based technical support team will be happy to help you! They can be reached online or by phone by clicking here: http://bit.ly/ContactCanon

 

We hope this helps!

powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement