Canon Community Canon Community
 


Reply
Highlighted
New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎05-30-2017

Canon EOS 5D mark ii - damaged pictures

Hi everyone,

I have a problem with my 5D mark ii, one month ago during the photo shoot I mentioned that one of the photos had a horizontal white stripe at the top and just right after that shot second one was pink (all the image), I restarted the camera, took off the battery, switched it on again and it worked fine, but one week ago it started doing the same corrupted images again and more regularly than before, 5, 6 sometimes 100 images are fine after the camera restart, but in a while it starts again.

I saw some similar issues on different forums but no one wrote what was the reason of this problem after they fixed it or sent back to dealers.

*

1. I checked and have formatted CF cards (different brands)

2. I have reinstalled the firmware of a camera

3. When the images are pink they appear pink on LCD and in Computer too (so it is not a LCD problem)

4. I have restarted the camera fully (removed the main and the small "clock" battery)

I will attach the corrupted images here to illustrate exactly what kind of problem I have.

It would be nice to hear from you guys what is the reason of this error, maybe some of you had the same problem, and what was the reason of that? did you found any solution?

Thanks in advance.defetc2.jpgdefetc2.jpg

powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement