Canon Community Canon Community
 


Reply
Highlighted
Honored Contributor
Posts: 5,316
Registered: ‎06-25-2014

Re: Canon 60D and Bracket shoooting

[ Edited ]

@DebiC wrote:

HI,

 

Thanks for the help!  I really appreciate it.  

 

I've not changed any settings but when I got it back from being serviced it was like this.  How do I check the settings you're talking about??


If the camera was serviced by Canon, I'm surprised you're having a problem, as they're ususlly very thorough and reliable. But they do set the camera to factory settings (except things like name and copyright notice) as part of their testing. So you may need to correct any non-standard settings that you use. The settings are all described in the instruction manual.

 

If it was serviced by someone other than Canon, I'd start by resetting to factory settings. That might make it easier to track down the problem.

Bob
Philadelphia, Pennsylvania USA
Highlighted
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎06-04-2017

Re: Canon 60D and Bracket shoooting

Just an update:  this has been solved!  I got on with Ok-Canon and figured out that when the sensor was cleaned the Mirror Lockup was left enabled!!  Disabled it and now the camera functions as expected. Thanks for all the help here and the 800 number for me help!

powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement