Canon Community Canon Community
 


Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎05-19-2014

New T5 1200D isn't recognized on my MacbookPro

I just bought the new Canon Rebel T5 1200D and my MacbookPro isn't recognizing the camera in the EOS Utility when I connect it using the USB cable the camera came with. I have the OS X Mavericks 10.9.2. When I go to System Pref>Hardware>USB it is showing up that it's recognized though, under the USB Hi-Speed. What do I need to do to get it to recognize the camera in the EOS Utility so I can see my photos?

Honored Contributor
Posts: 5,751
Registered: ‎11-13-2012

Re: New T5 1200D isn't recognized on my MacbookPro

Just aguess, but are you using the latest version of EOS Utility?

John Hoffman
Conway, NH

1D X, Rebel T5i, Many lenses, Pixma PRO-100, MX472, LRCC Classic
Highlighted
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎05-19-2014

Re: New T5 1200D isn't recognized on my MacbookPro

The version I have is 2.13.20, is that the newest?

Honored Contributor
Posts: 5,751
Registered: ‎11-13-2012

Re: New T5 1200D isn't recognized on my MacbookPro

No, you need this:

 

http://www.usa.canon.com/cusa/support/consumer/eos_slr_camera_systems/eos_digital_slr_cameras/eos_re...

 

 

John Hoffman
Conway, NH

1D X, Rebel T5i, Many lenses, Pixma PRO-100, MX472, LRCC Classic
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎05-19-2014

Re: New T5 1200D isn't recognized on my MacbookPro

That worked, thank you so much! I didn't even think of EOS Utility being updated, lol.

powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement