Canon Community Canon Community
 


Reply
New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎03-22-2019

C300 MK1 NO POWER AT ALL (have you had similar issue on any cinema camera model?)

Hi you lovely lot, OK so basically i have just bought this camera off a friend as hes not got any intention of getting it fixed at all, it has no power at all plugged in or battery powered, id love to know if anyone knows any solution or hack before i look into contacting canon themselves (dont really want to do that) even if you have had a similar issue on a different model! also if anyone knows what the PCB/motherboard manufacturer code is for this camera too id be very appreciative. I've herd that there may be a tiny hidden fuse somewhere that could be an issue (could be hearsay), or is it a small fuse on the circuit board after the power inlet i can fix (I'm quite handy with things like this but obviously doing a lot of homework first), thank you for your help in advance! Heart

 

Highlighted
Product Expert
Product Expert
Posts: 811
Registered: ‎10-17-2012

Re: C300 MK1 NO POWER AT ALL (have you had similar issue on any cinema camera model?)

Hello billydoherty, 

Our recommendation is to send the unit to Canon at your earliest convenience.  You can set up service on our web site, here

Did this answer your question? Please click the Accept as Solution button so that others may find the answer as well.
powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement