Canon Community Canon Community
 


Reply
New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎04-22-2018

C300 MK II Glitch

[ Edited ]

Hello,

 

I have a C300 MK II that I purchased brand new a few months ago and I'm getting a lot of glictches in my footage. It's making my footage unreliable. I've owned and used the Canon C100 MK II and C300 MK I for years I found them to be extremly reliable which is why I upgraded to the C300 MK II. I'm not sure if I was just unlucky and got a lemon or if there is a quick way to fix this. Does anyone know if this can be fixed? It's happened on a few occasions but I'm fortunate enough to usually be shooting multi-cam so I can cut away to another camera. Regardless this shouldn't be happening. Any help would be greatly appreciated!

 

Glitch40.jpg

 

 

Glitch30.jpg

 

Glitch 20.jpg
Glitch 10.jpg

Honored Contributor
Posts: 6,574
Registered: ‎08-13-2015

Re: C300 MK II Glitch

You did not post in the best forum for you issue.  Hopefully, a moderator can move the thread to the Cinema EOS forum.  Meanwhile, I would check the quality of the memory card, or whatever medium you are using to store the images.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"I don't rent software. I use Photoshop CS6, ACR 9.8 and Lightroom 6.8 ."
powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement