Canon Community Canon Community
 


Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎11-03-2013

can't playback video

on my G-20 when I push playback it says "select memory for connection-when I choose internal mwmory, I get a flashing USB icon that won't stop until I shutdown! anyone had this problem? thanks much

Respected Contributor
Posts: 1,005
Registered: ‎10-23-2012

Re: can't playback video

Hi chuckerst!

 

Thank you for posting.

 

Is your camcorder even connected to a computer or other device with a USB cable while you are trying to playback the video?

 

If this is a time sensitive-matter, additional support options are available at Contact Us.

Did this answer your question? Please click the Accept as Solution button so that others may find the answer as well.
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎11-03-2013

Re: can't playback video

no, I had it connected to the HDMI watching various clips then all of a sudden I got that "reading memory"--then "select the memory for connection"-I chose" internal memory" then it goes to the flashing USB icon and won't stop until you turn it off-it records video-but just won't play back-even if you unplug the HDMI and try to view just on the touch screen.

Product Expert
Posts: 978
Registered: ‎10-16-2012

Re: can't playback video

Hi Chuckerst,

 

For assistance with this issue, I recommend that you contact us.

Did this answer your question? Please click the Accept as Solution button so that others may find the answer as well.
powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement