Canon Community Canon Community
 


Reply
Occasional Contributor
Posts: 15
Registered: ‎12-01-2013

Re: 600EX-RT Problem

Glad you are getting it looked at.

Jason
Highlighted
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-13-2018

Re: 600EX-RT Problem

Sorry for warming this old thread up, but could anyone resolve this problem? (Encounter it myself with a 5DmkIV and a brand new SL600ex II rt)
Esteemed Contributor
Posts: 4,348
Registered: ‎06-25-2014

Re: 600EX-RT Problem


@Ju1ius wrote:
Sorry for warming this old thread up, but could anyone resolve this problem? (Encounter it myself with a 5DmkIV and a brand new SL600ex II rt)

Can you give us some more details of what you've tried and the results you've gotten? The OP's problem was never easy to follow and seemed inconsistent. (For example, what made him think the flash was firing at full power, given that the pictures were coming out black?)

 

Also, is this your first experience with ETTL flash, and have you read some of the other recent threads in the "Speedlites" subject area?

Bob
Boston, Massachusetts USA
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-13-2018

Re: 600EX-RT Problem

to quote the OP, in what i think was quite consistend in regards to the circumstances:

When set to ETTL the images are without flash impact (the flash goes off BEFORE the exposure is starting) - despite there is flash triggered.

In all other modes - Manual, EXT-A, EXT-M - the images are totally overexposed, white-out.

The 600ex-II-rt is out of the box new, factory settings! Tried it on a 5DmkIV, 5DmkII and M5.

powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement