Canon Community Canon Community
 


Reply
Occasional Contributor
Posts: 7
Registered: ‎08-31-2017
Accepted Solution

USING MACRO FEATURE

First post. Interested in using macro function. I see the icon on set button (left side) but it doesn't come up on screen when I Press it.

Occasional Contributor
Posts: 7
Registered: ‎08-31-2017

MACRO FEATURE

Camera is Power Shot SX 530 HS

Highlighted
Moderator
Posts: 151
Registered: ‎05-10-2016

Re: USING MACRO FEATURE

Hi!

Welcome to the Canon Forums and thanks for your post!

To have a better understanding of your issue, please let everyone know what camera model you have. That way, the community will be able to assist you with suggestions appropriate for your product.

If this is a time-sensitive matter, our US-based technical support team is standing by, ready to help 24/7 via email at http://Canon.us/ContactCF or by phone at 1-800-OK-CANON (1-800-652-2666) weekdays between 10 AM and 10 PM ET (7 AM to 7 PM PT).

Thanks! 

Moderator
Posts: 151
Registered: ‎05-10-2016

Re: MACRO FEATURE

Hi Again! 

 

When replying to a message all you have to do is click "Reply" on the right side under a message posted on your thread!

Honored Contributor
Posts: 7,927
Registered: ‎12-07-2012

Re: USING MACRO FEATURE

Press the macro button.  A flower icon will come up on the LCD.  That's all that really happens.  Close focus is about 1 1/2 feet as I recall.  My granddaughter has powershot sx530 hs.

A lot of Canon stuff. Along with, a lot of other stuff.
Occasional Contributor
Posts: 7
Registered: ‎08-31-2017

Re: USING MACRO FEATURE

THANKS
Occasional Contributor
Posts: 7
Registered: ‎08-31-2017

Re: MACRO FEATURE

THANKS
powered by Lithium

LIKE US on Facebook FOLLOW US on Twitter WATCH US on YouTube CONNECT WITH US on Linkedin WATCH US on Vimeo FOLLOW US on Instagram SHOP CANON at the Canon Online Store
© Canon U.S.A., Inc.   |    Terms of Use   |    Privacy Statement